Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Workshop de teoria muzicii si istoria muzicii


Pentru oricine invata sa cante la un instrument, oricare ar fi acela, este foarte importanta cunoasterea muzicala teoretica pe care o are persoana respectiva, pentru a intelege materialul sonor din care este alcatuita muzica.

Workshop-urile de teoria muzicii si de istoria muzicii au in vedere sustinerea cursantului din punct de vedere al cunoasterii muzicale teoretice, astfel incat sa poata dobandi arta cantatului la un instrument avand o baza muzicala in conformitate cu nivelul sau muzical. Un workshop dureaza doua ore si este format dintr-o ora de teoria muzicii si o ora de istoria muzicii. Aceste workshop-uri se desfasoara separat pentru adulti si pentru copii si se sunt organizate pe nivele: incepatori, intermediari, avansati. Workshop-uri sunt interactive, concepute de asa maniera incat fiecare sa aiba posibilitatea de a pune intrebari si de a participa activ la aceste lectii.

La workshop-urile de teoria muzicii se vor invata elementele de baza folosite in muzica din punct de vedere ritmico-melodic-armonic, termeni de agogica, frazare, se va face recunoastere si reproducere de sunete, de intervale si de acorduri, solfegii, dicteu, invatarea tonalitatilor, elemente de forme muzicale si armonie.

La workshop-urile de istoria muzicii se va invata periodizarea istoriei muzicii, cu toate curentele asa cum au fost ele incadrate pe categorii, notiuni despre compozitori si perioadele in care si-au desfasurat activitatea componistica, scurte exemplificari muzicale si auditii comparative.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting