Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Lectii individuale de muzica

 

         

Cursurile individuale de muzica sunt destinate atat copiilor cat si adultilor.

Inscrierile se pot face oricand, lectiile fiind individuale, iar programarea lectiilor se poate face de luni pana duminica, in intervalele orare 9.00-21.00. O lectie individuala de muzica dureaza 50 de minute si are loc profesor-cursant.

Lectiile individuale de muzica pe care le desfasoara Scoala de Muzica Boem Club la acest moment sunt lectii de canto, lectii de chitara, lectii de pian, lectii de tobe, lectii de vioara si lectii de violoncel.

Avantajul lectiilor de muzica individuale este acela ca profesorul isi dedica intreaga atentie asupra cursantului si adapteaza lectia in functie de abilitatile muzicale ale acestuia. Aceste lectii sunt recomandate in special pentru persoanele cu o motivatie puternica in studiul muzicii, care doresc sa aprofundeze temeinic aceste cunostinte si urmaresc o dezvoltare muzicala riguroasa.

Totodata, cursantii care participa la acest tip de lectii, pot participa si la lectiile de muzica de grup, unde au posibilitatea de a intalni si a interactiona cu alti cursanti care se ocupa cu studiul muzicii si pot invata sa cante la diferite instrumente (chitara, pian, vioara, violoncel sau din voce), educatia muzicala de grup fiind o completare placuta a cunostintelor muzicale pentru cei care participa la lectiile individuale.

Cursurile individuale de muzica incep cu varsta de 4 ani pentru pian, 5 ani pentru vioara si chitara, 6 ani pentru canto si 8 ani pentru violoncel, fara limita superioara de varsta.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting