Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Lectii de vioara

Lectiile de vioara se adreseaza celor cu varsta peste 5 ani. Cursantii vor avea posibilitatea de a experimenta, alaturi de profesorii de vioara ai Boem Club, o modalitate de lucru profesionala si placuta prin care cantatul la acest instrument complex sa devina placut, inteligibil si apropiat cursantului.

Lectiile de vioara pentru incepatori
se concentreaza asupra deprinderii unei posturi potrivite atat in ceea ce priveste tinerea viorii cat si pe cea a arcusului; participantii la cursurile de incepatori vor invata corzile libere, primele pozitii si vor putea canta melodii familiare simple.

Lectiile de vioara pentru nivelul intermediar au in vedere continuarea invatarii pozitiilor, citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, vibrato, interpretare pentru partituri melodioase de nivel mediu, exercitii tehnice de nivel mediu, va fi urmarita acuratetea sunetului, invatarea cantarii pe duble corzi, studii si game, alte exercitii tehnice specifice acestui nivel si trasaturi specifice de arcus: staccato, spicatto, bariolaje.

Cursurile de vioara
pentru nivel avansat sunt destinate celor care doresc sa aprofundeze tehnica si interpretarea cantatului la vioara, prin extinderea cunoasterii notiunilor muzicale si a repertoriului scris pentru vioara; se vor face la cerere muzica de camera si corepetitie pentru cei care isi manifesta dorinta in acest sens.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting