Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Lectii de pian pentru incepatori, nivel intermediar si avansatiProgramul de lectii de pian dedicat incepatorilor inspira dragostea pentru muzica tuturor participantilor, indiferent de varsta. Aceste cursuri de pian au ca obiectiv sa ii invete pe cursanti cadrul general al muzicii, referitor la citirea notelor muzicale si ritm.

Programul de lectii de pian dedicat celor de nivel intermediar are drept scop imbunatatirea cunostintelor muzicale si a repertoriului muzical.

Lectiile de pian destinate celor de nivel avansat au in vedere pregatirea acestora dincolo de nivelurile intermediare, in studierea muzicii la un nivel avansat si aprofundat.

Lectii de pian pentru orice varsta

Lectiile de pian pentru cei cu varsta intre 4-5 ani sunt concepute de asa maniera incat copiii sa aiba posibilitatea sa experimenteze si sa exploreze muzica impreuna, dobandind treptat cunostintele fundamentale despre muzica si cantatul la pian. Acest program include cantat din gura, cantat la pian, activitati ritmice, reproduceri de sunete.

Programul de lectii de pian creat special pentru cei cu varsta cuprinsa intre 6-7 ani are in vedere dorinta naturala a acestei varste pentru invatare intr-o atmosfera recreativa si prietenoasa.

Pentru programul de lectii de pian dedicat celor cu varsta peste 8 ani am avut in vedere si posibilitatea de a invata piese la 4 maini adaptate varstei lor, precum si invatarea unor bucati muzicale melodioase, care sa le sporeasca placerea de a canta la pian.

Programul de lectii de pian pentru adulti va ajuta sa cititi si sa cantati muzica de stiluri diferite; acorduri de baza, recunoasteri de sunete, teorie si armonie.

Toate programele noastre de lectii de pian sunt sustinute de profesori de pian absolventi de Conservator si includ posibilitatea invatarii improvizatiilor creative si experiente de ansamblu: acompaniament, muzica de camera. Lectiile de pian ofera posibilitatea citirii la prima vedere, recunoastere si reproducere de sunete si fragmente muzicale, teoria muzicii, tehnica pianistica, repertoriu, improvizatie si armonie.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting