Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


 

Lectii de percutie la Boem Club incepand din octombrie 2013

 

Incepand din luna octombrie, Scoala de muzica Boem Club va introduce in grila educationala lectiile de percutie. Toate persoanele cu varsta peste 4 ani sunt asteptate la sediul Boem Club din Dorobanti pentru a invata sa cante la tobe, si nu numai. Pe langa lectiile de muzica existente deja in oferta de cursuri a scolii, inca de acum 4 ani:lectii de pian, canto, chitara, vioara, violoncel, educatie muzicalapentru prescolari si teoria muzicii, Scoala de muzica Boem Club lanseaza lectiile de percutie, pentru toti cei pasionati de ritm si nu numai.

Pentru copii, beneficiile lectiilor de muzica in general, si ale celor de percutie (tobe), in mod special, sunt cunoscute datorita influentelor benefice in dezvoltarea armonioasa a personalitatii acestora. Asadar, la copiii care urmeaza lectii de muzica se va observa o imbunatatire a capacitatii de gandire, a memoriei, cresterea increderii de sine, stimularea creativitatii, precum si dezvoltarea abilitatilor sociale.

Adaugarea cursurilor de tobe in oferta de cursuri a Scolii de muzica Boem Club este doar inceputul extinderii grilei educationale, urmand ca in viitorul apropiat, Boem Club sa introduca cursuri pentru cele mai indragite instrumente de suflat: flaut, nai, etc.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting