Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Educatie muzicala pentru prescolari

Cursurile de educatie muzicala pentru prescolari se adreseaza copiilor cu varste de 3 si 4 ani si au in vedere dezvoltarea muzicala a acestora  prin joc, comunicare si activitati de grup.

Fiecare grupa este formata din maxim 6 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece  pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se desfasoara in limba romana si in limba engleza, in grupe separate.

Cursurile de educatie muzicala pentru grupa de varsta 3-4 ani au in vedere introducerea copiilor in lumea sunetelor, a ritmului si a deprinderii cu acestea  intr-o maniera atragatoare si adaptata varstei lor.
La cursurile de educatie muzicala pentru prescolari, cei mici isi pot dezvolta abilitatile muzicale si se pot familiariza cu instrumentele muzicale, prin invatarea unor mici piese.

Copiii participa la prima lectie alaturi de parinti, astfel incat sa li se asigure confortul psihic necesar acomodarii cu o noua activitate.

Inscrierile se fac in fiecare luna, pentru luna in curs, in functie de completarea grupelor.

Lectiile de educatie muzicala ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile muzicale, puterea de concentrare, memoria, sensibilitatea, gandirea abstracta, limbajul si aptitudinile de comunicare cu alti copii.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting