Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Cursuri de muzica - Grupe

 

 

 

Prin intermediul lectiilor de muzica de grup, cursantii au posibilitatea sa impartaseasca pasiunea pentru muzica impreuna cu alti cursanti si sa experimenteze studiul unui instrument sau canto pe grupe, alaturi de persoane care au acelasi nivel muzical si aceleasi gusturi in materie de muzica.

O lectie dureaza 50 de minute, inscrierile la aceste cursuri se pot face oricand, iar cursurile incep in functie de completarea fiecarei grupe.

Lectiile de muzica de grup incep cu varsta de 2 ani, prin lectiile de educatie muzicala pentru prescolari, fara limita superioara de varsta.

La cursurile de grup, fie ca sunt cursuri de chitara si vioara (varsta minima 5 ani), canto (varsta minima 6 ani) sau pian si tobe (varsta minima 4 ani), se pot inscrie persoane de orice varsta, grupele fiind create separat pentru adulti si pentru copii in functie de varsta si nivelul muzical al fiecaruia; grupele sunt formate din maxim 4 persoane,  si se creeaza in functie de numarul de cursanti inscrisi.

Aceste lectii, la fel ca si lectiile de muzica individuale ale Boem Club, sunt sustinute de catre profesori absolventi de conservator, cu experienta in predarea muzicii si in prezentarea notiunilor muzicale intr-un mod adecvat pentru cursanti.

Prin introducerea cursurilor de muzica pe grupe Scoala de Muzica Boem Club vine in intampinarea celor care doresc sa invete sa cante la un instrument sau din voce alaturi de alti cursanti care au aceleasi preocupari muzicale.

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting