Luni - Vineri
Sambata - Duminica
0760 MUZICA
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

Twetter  Yahoo status

Boem Club ofera burse copiilor talentati la muzica

Sambata, 31 iulie, Boem Club organizeaza la sediul clubului preselectia intitulata « Mici interpreti», in vederea acordarii unor burse de studiu in domeniul muzicii. La aceasta preselectie sunt asteptati sa participe toti copiii care considera ca au aptitudini muzicale dar nu au mai luat lectii de muzica pana acum, dar isi doresc sa invete sa cante la pian, chitara, voce, vioara sau violoncel.

Bursele constau in lectii de muzica graduite in cadrul clubului pe durata unui an de zile, bursierii avand posibilitatea sa lucreze in aceasta perioada cu profesionisti in muzica, profesori absolventi de conservator cu experienta in predare.

Totodata, cei care vor fi selectati bursieri in cadrul Boem Club, vor avea posibilitatea sa participe la spectacolele Boem Club, in calitate de interpreti.

Preselectia face parte din campania  cultural-educationala « Si tu poti canta ! » initiata in luna mai de Boem Club, primul club de muzica ce isi propune sa aduca muzica mai aproape de cei carora le place arta in mod deosebit, dar din diferite motive nu au participat pana acum la crearea ei.

Campania « Si tu poti canta ! » este formata dintr-un sir de spectacole si lectii deschise despre interpretarea muzicalã vocalã sau la diferite instrumente, care se vor desfasura pe parcursul acestui an in diferite locatii din Bucuresti.

« Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne ajuta sa facem cunoscuta organizarea acestei preselectii, astfel incat informatia despre aceasta initiativa sa ajunga la cat mai multi copii si parinti care sa poata participa in cadrul ei. Preselectia face parte din componenta de CSR a companiei si prin intermediul ei, alaturi de alte initiative aflate in desfasurare sau in stadiu de proiect, ne propunem sa implicam in sfera artelor cat mai multi copii talentati.» Claudia Atanasoae, General Manager, Boem Club

Pentru detalii si inscrieri: office@boemclub.ro Mobil : 0735 641 594

Bucureşti, 06 iulie 2010

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel