Luni - Vineri
09:00 - 21:00
Sambata - Duminica
09:00 - 21:00
Telefon
0760 MUZICA
0760 689 422
Inscrie-te in baza noastra de date, pentru a fi la curent cu ultimele noutati

  Twetter  Yahoo status


Avizier 

Deschiderea Boem Club Pianos, sarbatorita printr-un concert de exceptie  

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti a organizat Sambata, 24 Septembrie 2016, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, un spectacol concert de exceptie prin care s-a marcat deschiderea oficiala a anului scolar 2016-2017 si incheierea programului de Scoala de Vara.

Detalii despre Concertul de deschidere a magazinului Boem Club Pianos!

Oferta Boem Club Pianos, Vanzari Piane si Pianine Acustice

Tel: 0723 772 048; Email: office@boemclub.ro;  Program L-D: 9.00 - 21.00

I.  PIANE/PIANINE NOI (MARCILE: Steinberg, Perzina, Hoffmann, Bechstein, C.Bechstein) – incepand de la 3,500 de euro
II. PIANE/PIANINE RECONDITIONATE IN FABRICA (MARCILE: Yamaha, Kawai, Kaiser, Ronish, etc.) incepand de la 2,500 de euro
III. ACCESORII (Sistem Silentios pentru Pianine si Piane Acustice, banchete, etc.)

Vezi integral Oferta Boem Club Pianos - Vanzari Piane si Pianine Acustice aici!

Se deschide Boem Club Pianos, cel mai mare magazin de Piane Acustice din Romania

Incepand cu luna Septembrie 2016, Boem Club (www.boemclub.ro), cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, isi extinde oferta de servicii, spre zona de vanzari de instrumente muzicale si va deschide cel mai mare magazin de piane si pianine acustice din Romania, denumit Boem Club Pianos.

Detalii despre Boem Club Pianos!

Boem Club, reperul lectiilor de muzica de calitate in 2016

Primele 6 luni ale anului 2016 au adus Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica privata din Bucuresti, rezultate exceptionale pe toate planurile. Scoala de Muzica Boem si-a continuat dezvoltarea in prima jumatate a anului atat din punct de vedere al calitatii lectiilor oferite, cat si in ceea ce priveste marirea numarului de cursanti si al colectivului de profesori.

Detalii despre Primele 6 luni ale anului 2016 la Scoala de Muzica Boem Club.

Vacanta de Paste 2016

Scoala de Muzica Boem Club va avea vacanta de Paste in perioada 30 Aprilie – 2 Mai 2016 !
Sambata, 30 aprilie, este prima zi libera din mini-vacanta de Pasti, iar de marti, 3 mai, va asteptam din nou la cursuri!

1500 de copii initiati in tainele muzicii in Saptamana Altfel de catre Scoala de Muzica Boem Club

Atelierele Muzicale din Saptamana Scoala Altfel fac parte de 3 ani din campania de CSR a Scolii de Muzica Boem Club, campanie prin care ne propunem sa initiem in tainele muzicii cat mai multi copii din Bucuresti.

Anual, in Saptamana Scoala Altfel, sute de copii beneficiaza gratuit de lectii de grup introductive la instrumente populare precum pianul, chitara, vioara, tobele, la instrumente mai putin cunoscute precum saxofonul, violoncel, clarinetul sau de lectii de grup la canto.

In acest an, in saptamana 18-22 aprilie, aproximativ 1500 de copii cu varste cuprinse intre 3 si 18 ani au avut ocazia sa experimenteze muzica la diferite instrumente, la toate cele 3 sedii Boem Club din Bucuresti (Piata Alba Iulia, Piata Dorobantri, Cotroceni).

Detali despre Scoala Altfel 2016 la Boem Club!

 

5 premii pentru cursantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National de Interpretare a Muzicii Romanesti pentru Pian - Brave Claviaturi!

 

Xenia T., Prof. Janina Badici - Premiul 1 (compozitii proprii)

Eduard C., Prof. Janina Badici  - Premiul 2

Andrei S., Prof. Georgiana Tanase - Premiul 3

 

Ana A., Prof. Janina Badici - Mentiune

Dragos B., Prof. Georgiana Tanase - Mentiune

 


Editia a XI-a a Concursului "Brave Claviaturi" a avut loc sambata, 26 martie, si a fost organizat de Colegiul de Arte "Dinu Lipatti".Felicitari tuturor!

De ce sa alegi lectiile de pian pentru copilul tau

Studierea unui instrument muzical a fost si ramane o alternativa buna atunci cand vorbim de alegerea unui nou hobby, iar cand vine vorba de instrumentele preferate de copii, cu siguranta pianul se numara printre cele mai indragite instrumente.

Citeste restul articolului De ce sa alegi lectiile de pian pentru copilul tau!

 

 

Castigatori Preselectii Cor Boem Stars!

Theodora Baboi
Ana Otilia Cucoanes
Andra Stefania Popescu
Iasmina Rajala
Irisa Serban
Oriana Popa
Elena Pavaloaia
Sabin Naghi
Ema Stoian

Felicitari!

Scoala de Muzica Boem Club a acordat 11 burse pentru anul 2016

 

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala de muzica din Bucuresti, a desemnat castigatorii burselor de muzica pentru anul 2016. Din 71 de concurenti, 11 copii au primit din partea Boem Club burse pentru dezvoltarea abilitatilor muzicale in ceea ce priveste studiul pianului, viorii sau al cantatului cu vocea.

Detalii despre cele 11 Burse Scoala de Muzica Boem Club 2016!

Burse - Scoala de Muzica Boem Club - 2016

 

 

Detalii despre Burse Scoala de Muzica Boem Club 2016

 

Incep inscrierile la cea de-a doua editie a Taberei de Muzica Boem Club

 

Dupa succesul de anul trecut, cand in cadrul primei editii a Taberei de Muzica Boem Club 30 de copii s-au distrat invatand sa cante la instrumentele lor preferate sau cu vocea, Scoala de Muzica Boem Club invita si in aceasta vara toti copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani sa ia parte si in acest an la prima tabara de muzica din Romania in cadrul careia vor invata sa cante la nu mai putin de 4 instrumente si cu vocea.

 

Detalii Tabara de Muzica Boem Club 2016!

 

Realizarile Scolii de Muzica Boem Club in 2015


Printre Realizarile Scolii de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de Muzica din Bucuresti, un rol important il are Tabara de Muzica organizata la Bran. In 2015 a fost organizata prima editie a Taberei de muzica Boem Club. Datorita succesului avut, in 2016 Tabara de Vara va fi organizata saptamanal, pe o perioada de 5 saptamani, incepand cu 10 Iulie.

Detalii despre Realizari Scolii de Muzica Boem Club in 2015!

 

Boem Club a sarbatorit 6 ani de la infiintare printr-un concert-maraton de 2 zile, cu 250 de interpreti!

Week-end-ul trecut, 19-20 decembrie 2015, Scoala de Muzica Boem Club a organizat un concert-maraton cu 250 de interpreti, 2 trupe, 5 coruri de copii si adulti, 800 de spectatori pe durata celor 2 zile petrecute la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”. Spectacolul a celebrat 6 ani de la infiintarea Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Romania.

Detalii despre Concertul Aniversar 6 ani de Boem Club!

Fotografii:

 

Concertul Aniversar "6 ani de Boem Club"- Sambata, 19 Decembrie 2015, Centrul National de Arta Tinerimea Romana

 

Concertul Aniversar "6 ani de Boem Club" este cel de-al 12-lea concert organizat de Şcoala de Muzică Boem Club pentru cursanţii săi.

 

Vă aşteptăm să dăm startul sărbătorilor de iarnă şi să încheiem încă un an boem!

 

Vezi aici imagini din alte concerte Boem Club:

 

 

Concursul Boem Club Musica Mundi 2015 a incurajat 120 de copii, tineri si adulti in continuarea studiului muzicii

 

In week-end-ul 24 octombrie-25 octombrie 2015, Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare Scoala de Muzica Privata din Romania, a organizat cea de-a treia editie a Concursului vocal-instrumental „Musica Mundi”. Competitia s-a adresat cursantilor copii, adolescenti si adulti, care studiaza muzica (un instrument sau canto) in cadrul Boem Club.

 

Retrospectiva editiei a III-a a Concursului Boem Club Musica Mundi 2015!

 

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in perioada 24 octombrie – 1 noiembrie 2015 editia a III-a a Concursului Musica Mundi!

Editia a III-a a Concursului "Musica Mundi" va avea loc anul acesta in perioada 24 octombrie-1 noiembrie 2015, la unul dintre cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club din Bucuresti (Boem Club Dorobanti - Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Detalii despre Concursul Musica Mundi, editia a III-a, 2015!

Cel de-al 11 lea concert Boem Club a deschis noul an scolar muzical 2015-2016!

 Sambata, 12 Septembrie, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana, s-a desfasurat cel de-al 11-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club, intitulat Gala Scolii de Vara 201

 Detalii despre Concertul Gala Scolii de Vara Boem Club 2015!

Gala Scolii de Vara 2015 marcheaza finalul unei veri de succes la Scoala de Muzica Boem Club!

Sambata, 12 Septembrie 2015, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-19:00, se va desfasura cel de-al 11-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Gala Scolii de Vara Boem Club 2015.

Detalii despre Gala Scolii de Vara Boem Club 2015!

Iata fotografii din Taberele de Muzica Boem Club 2015 (2-8 august si 8-14 august, Bran)!

Vizualizeaza la link-ul urmator fotografii din Taberele de Muzica Boem Club 2015!

Mai sunt doar 7 zile de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club 2015!

A inceput ultima saptamana de inscrieri in Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc in perioada 2-14 august 2015, la Bran, Vila Alisa *** (Saptamana 1: Duminica, 2 August – Sambata, 8 august;
Saptamana 2: Sambata, 8 august – Vineri, 14 august).
Ultima zi de inscrieri este luni, 20 iulie 2015.

Detalii despre Tabara de Muzica Boem Club 2015!

Calitatea lectiilor Scolii de Muzica Boem Club a adus rezultate deosebite in primul semestru din 2015!

In primele 6 luni ale anului 2015, Scoala de Muzica Boem, cea mai mare scoala de muzica privata din Romania, care ofera lectii de muzica pentru orice varsta si orice nivel, si-a continuat ascensiunea si dezvoltarea atat din punct de vedere al extinderii grilei educationale oferite, cat si in ceea ce priveste marirea numarului de cursanti si al colectivului de profesori. Calitatea cursurilor, modul de sustinere a lectiilor, buna pregatire a profesorilor si metodele lor pedagogice, organizarea eficienta, calitatea instrumentelor si a aparaturii, mediul relaxant si placut fac din Scoala de Muzica Boem Club reperul pe piata scolilor de muzica private din Bucures

Click pentru detalii despre Calitatea lectiilor Scolii de Muzica Boem Club!

Au fost desemnati castigatorii Tombolei din cadrul evenimentelor Mothercare si Early Learning Centre in parteneriat cu Scoala de Muzica Boem Club!

Au fost desemnati prin tragere la sorti castigatorii Tombolei din cadrul evenimentelor Mothercare si Early Learning Centre in parteneriat cu Scoala de Muzica Boem Club!

Acestia sunt:

-Andreea Predutoiu
-Radu Maricutu


Cei 2 norocosi au castigat cate un voucher cu 4 lectii de muzica (in valoare de 300 lei), la alegere instrumentul (pian, chitara, vioara, canto, percutie, saxofon, violoncel, clarinet sau educatie muzicala pentru prescolari), la oricare dintre cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Dorobanti, Boem Club Razoare.

Concertul „Acorduri de Vara” deschide Scoala de Vara Boem Club 2015!


Concertul Boem Club „Acorduri de Vara” desfasurat sambata, 20 iunie 2015, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana a fost un real succes: cca 160 de interpreti, un public de peste 600 de persoane si o echipa organizatorica formata din 30 de persoane.

Detalii despre Concertul Boem Club Acorduri de Vara 20 iunie 2015!

Boem Club lanseaza lectiile de muzica pentru familii la Scoala de Vara 2015!

                                                                                                                                                              
Incepand cu data de 15 iunie 2015, Scoala de Muzica Boem Club lanseaza Abonamentul Family de lectii de muzica. Acest abonament se adreseaza membrilor aceleiasi familii (parinte-copil; matusa-nepot; frate-sora; verisori etc.) si poate cuprinde lectii la instrumente precum pian, chitara, vioara , tobe, saxofon sau canto.

Detalii despre Lectii de Muzica pentru Familii la Scoala de Vara 2015!

Ultimele zile de inscrieri pentru prima saptamana din Tabara de Muzica Boem Club!


In aceasta saptamana sunt ultimele zile de inscrieri pentru prima saptamana din Tabara de Muzica Boem Club, care va avea loc in perioada 2-22 august 2015, la Bran, Vila Alisa ***. Locurile sunt limitate!
Tabara de Muzica Boem Club este destinata copiilor cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani dornici sa exploreze cantatul la un instrument (pian, chitara, vioara) sau sa isi exerseze calitatile vocale.

Detalii despre Tabara de Muzica Boem Club, 2-22 august, Bran!

Pe 20 iunie 2015, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 10-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club – Concertul „Acorduri de Vara"!         

Sambata, 20 iunie 2015, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-19:00, se va desfasura cel de-al 10-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Concertul „Acorduri de Vara”.

Detalii despre Concert Boem Club Acorduri de Vara 20 iunie 2015 Tinerimea Romana!

Luna portilor deschise catre Muzica la Boem Club (25 Mai-25 Iunie 2015)

 
In perioada 25 Mai-25 Iunie 2015, Scoala de Muzica Boem Club va derula programul "Luna portilor deschise catre Muzica".

Toti cursantii Boem Club pot sa isi invite maxim 3 prieteni la lectiile lor de muzica in aceasta luna.

Detalii despre Invitatii la Luna portilor deschise catre Muzica la Boem Club!

S-a lansat Tabara de Muzica Boem Club!

Este binecunoscut faptul ca studiul muzicii aduce multe, multe beneficii, mai ales in cazul copiilor. Expertii confirma ca sunt foarte multe lucruri bune pentru care merita sa iti dai copilul sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea; muzica le sporeste copiilor capacitatea de gandire, le imbunatateste memoria, le confera incredere in ei, ii invata sa fie disciplinati, le stimuleaza creativitatea.


Din dorinta de a oferi copiilor o educatie muzicala pe perioada verii, care sa includa activitati distractive, relaxante si amuzante pentru ei, intr-un cadru boem, in mijlocul naturii, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in aceasta vara pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 17 ani Tabara de Muzica Boem Club. Tabara se va desfasura in perioada 2-22 August, saptamanal, la Vila Alisa*** din Bran. Inscrierile se vor putea efectua in perioada 15 mai-15 iunie.

Detalii despre Tabara de Muzica Boem Club!

Incep inscrierile la Scoala de Vara Boem Club 2015!


Incepand cu data de 1 Mai 2015, Boem Club da startul inscrierilor la cursurile de muzica ale Scolii de Vara 2015. Programul „Scoala de Vara” isi propune sa incurajeze copiii, adolescentii, dar si adultii sa invete pe perioada verii sa cante la un instrument sau cu vocea la preturi speciale.

Detalii despre Scoala de Vara Boem Club 2015!

Scoala de Muzica Boem Club a acordat 3 burse in valoare de 8 mii de lei pentru urmatoarele 6 luni!

Concursul „Mici Interpreti” pentru bursele de merit si de studiu Boem Club s-a incheiat. La aceasta editie a acordarii burselor „Mici Interpreti”, Scoala de Muzica Boem Club a acordat 3 burse in valoare de 8 mii de lei. In urmatoarele 6 luni, 3 dintre cursantii Boem Club care au indeplinit criteriile competitiei, vor beneficia in mod gratuit de cate 2 lectii de muzica pe saptamana si posibilitatea participarii la cursurile de grup, gratuit.

Detalii despre Bursele Mici Interpreti - Scoala de Muzica Boem Club!

Noi reusite in 2015 pentru Scoala de Muzica Boem Club

Primele 3 luni ale anului 2015 au adus Scolii de Muzica Boem Club reusite pe numeroase planuri: cresterea numarului de cursanti, marirea numarului de profesori de muzica si a echipei administrative, extinderea grilei educationale, obtinerea unor premii importante la competitii nationale de pian si canto, noi burse de merit si de studiu, noi parteneriate cu cele mai mari companii, crearea unor trupe de copii si adolescenti, noi aparitii media.

Click pentru detalii despre Primele 3 luni ale anului 2015 pentru Scoala de Muzica Boem Club!

Cursantii Boem Club au obtinut numeroase premii la Concursul de Interpretare Pianistica "Allegro Pro Ingenio"!

Duminica, 29 martie 2015, toti cei 15 participanti ai Scolii de Muzica Boem Club la Concursul de Interpretare Pianistica "Allegro pro Ingenio" au obtinut numeroase premii importante.

Click pentru a afla ce premii au obtinut cursantii Boem Club la Concursul de Interpretare Pianistica "Allegro Pro Ingenio".

S-a incheiat Concursul "Si eu sunt la Scoala de Muzica Boem Club" 2015!

Castigatorii celor 3 abonamente cu 4 lectii de muzica in valoare de 300 de lei (la alegere sediul şi la alegere instrumentul, dintre pian, chitară, vioară, violoncel, percuţie, canto, educaţie muzicală) sunt:

Iarina Chiru        - 214 voturi valide

Marius Cojocea - 210 voturi valide

Andreea Mincu  - 184 voturi valide

Felicitari tuturor!

Noi cursuri de muzică pentru oameni mari la Boem Club!

Boem Club, cea mai mare şcoală privată de muzică din Bucureşti, îşi extinde grila educaţională în luna martie prin cursuri de improvizaţie muzicală, dirijat şi cor de adulţi.

Click pentru detalii despre noile cursuri de muzica pentru adulti la Boem Club!

Programul Şcolii de Muzică Boem Club de Paşte - 2015!

Click pentru detalii despre Programul Scolii de Muzica Boem Club de Paste 2015!

Noi premii pentru cursantii Boem Club de la sectia canto in lunile februarie si martie!

Lunile februarie si martie au adus numeroase premii cursantilor de la sectia de canto a Scolii de Muzica Boem Club!

Click pentru detalii despre noile premii de la sectia canto Boem Club!

Cursuri noi BONUS: Improvizatie Muzicala, Dirijat si Cor de Adulti!

Mai multe informatii despre noile cursuri BONUS Boem Club!

Câştigători - Tombola Audiţiile "Mărţişor"!

Au fost desemnati prin tragere la sorti castigatorii Tombolei din cadrul Auditiilor "Martisor", care au avut loc in perioada 1-8 martie 2015! Acestia sunt:

Liviu Marian Vasile
Iorgu Andrei
Daniela Albahra

Cei 3 norocosi au castigat cate un voucher cu 4 lectii de muzica (in valoare de 300 lei), la alegere instrumentul (pian, chitara, vioara, canto, percutie, saxofon, violoncel, clarinet, flaut sau educatie muzicala pentru prescolari), la oricare dintre cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Dorobanti, Boem Club Razoare.

Cele mai importante realizari ale Scolii de Muzica Boem Club din 2014

Peste 70 de premii castigate la pian, chitara sau canto la cele 15 concursuri la care au participat cursantii Boem Club, peste 100 de interpreti la fiecare dintre cele doua concerte organizate, 76 de premii acordate si 200 de concurenti la Concursul National Boem Club Musica Mundi, cel mai mare concurs de muzica pentru amatori, 1 bursa de merit si 7 burse de studiu, peste 550 de cursanti care frecventeaza in prezent lectiile de muzica – acesta ar fi pe scurt bilantul anului 2014 pentru Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti. 

Click pentru mai multe detalii pentru Cele mai importante realizari ale Scolii de Muzica Boem Club din 2014!

 

Concertul „Iarna Muzicala” a marcat 5 ani de lectii de muzica de calitate pentru Boem Club!

 

Sambata, pe data de 20 Decembrie, la Centrul de Arta Tinerimea Romana s-a desfasurat cel de-al 9-lea concert al Scolii de Muzica Boem Club, „Iarna Muzicala”. Evenimentul  a reunit peste 120 de cursanti de toate varstele si aproximativ 500 de persone in public.

 

Click pentru mai multe detalii despe Concertul Iarna Muzicala!

 

Noi premii pentru cursantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National Magia Colindelor!

 


Sambata, 13 decembrie 2014, toti cei 8 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club participanti la Concursul National Magia Colindelor la categoria pian solo au obtinut premii: Butiseaca Maia, prof. Janina Badici - premiul I, Iorgu Andrei, prof. Janina Badici - premiul I, Apolzan Ana, prof. Janina Badici - premiul I, Barbat Horia, prof. Cezar Iancu - premiul I, Chiru Iarina, prof. Janina Badici - premiul II, Vlad Alexandru, prof. Ana Vatafu - premiul II, Cirlomanu Ana, prof. Cezar Iancu - premiul III, Stirbu Alicia, prof. Janina Badici - premiul III.

 

 

Click pentru mai multe detalii despre Premiile Cursantilor Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National Magia Colindelor!

 

Sambata, 20 decembrie, la Tinerimea Romana, va avea loc cel de-al 9-lea spectacol al Scolii de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”!

 

Sambata, 20 decembrie 2014, la Centrul National de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg nr. 19, Bucuresti, sector 5), intre orele 10:00-18:00, se va desfasura cel de-al 9-lea spectacol organizat de Scoala de Muzica Boem Club – Concertul „Iarna Muzicala”.

 

Click pentru mai multe detalii despre Concertul Boem Club - Iarna Muzicala!

 

Auditiile lunii decembrie - Scoala de Muzica Boem Club!

 

 

In perioada 7-15 decembrie 2014 vor avea loc auditii pentru fiecare clasa: pian, chitara, vioara, violoncel, percutie, saxofon, clarinet, canto!
Va asteptam cu drag la Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Bucuresti)!

 

Pe 20 decembrie 2014 va avea loc Concertul Boem Club "Iarna Muzicala"!

 

 

Sambata, 20 decembrie 2014, la Centrul de Arta Tinerimea Romana (Str. Gutenberg Johann nr. 19, sector 5, reper - zona Izvor) va avea loc Concertul "Iarna Muzicala", organizat de Scoala de Muzica Boem Club!

 

Programul Scolii de Muzica Boem Club de sarbatori!

 

Anul acesta vom avea vacanta de iarna intre 23 Decembrie si 4 Ianuarie!
Luni, 22 Decembrie, este ultima zi in care se tin cursuri, iar luni, pe 5 Ianuarie, ne vom relua activitatea la toate sediile: BoemClub Dorobanti, BoemClub Alba Iulia, BoemClub Razoare.

 

Programul Scolii de Muzica Boem Club de 1 decembrie 2014!

 

La solicitarile cursantilor, Scoala de Muzica Boem va avea program normal luni, 1 decembrie 2014, de la 9:00 la 21:00.

 

Va asteptam cu drag la lectiile de muzica, la toate cele 3 sedii Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Dorobanti, Boem Club Razoare.

 

Castigatorii Tombolei Concursului National Musica Mundi, editia a II-a, 15-23 noiembrie 2014

 

Duminica, 23 noiembrie 2014, in cadrul Galei Concursului National Musica Mundi desfasurata la Teatrul de pe Lipscani, au fost trasi la sorti cei 3 castigatori ai tombolei organizate in cadrul celor 3 zile de competitie.

 

Click pentru a afla Castigatorii Tombolei Concursului National Musica Mundi, editia a II-a!

 

200 concurenti, 74 premianti si 1000 de persoane participante la editia a II-a a Concursului National Boem Club Musica Mundi!

 

 25 noiembrie 2014

 

Editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi" a reunit in cele 4 zile de concurs 200 de concurenti – copii, adolescenti si adulti – care studiaza muzica in sistem privat si 1000 de persoane participante care i-au ascultat si incurajat prin aplauze. Concursul a avut loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, la sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti.

 

Click pentru a afla Retrospectiva Concursul National Musica Mundi, editia a II-a, 15-23 noiembrie 2014!

 

Premii categoria chitara copii, vioara copii, adulti instrumental, pian copii nivel avansat si canto copii etapa a II-a - Concursul National Musica Mundi, editia a II-a!

 

Click pentru a afla Premii categoria chitara copii, vioara copii, adulti instrumental, pian copii nivel avansat si canto copii etapa a II-a Concursul National Musica Mundi!

 

S-a afisat programul pentru sambata, 22 noiembrie 2014, ultima zi a Concursului National Musica Mundi, editia a II-a!

 

19 noiembrie 2014

 

Click pentru a afla Programul Concursului National Musica Mundi - sambata - 22 noiembrie 2014!

 

S-au afisat premiile categoriilor pian copii incepatori si canto adulti si rezultatele etapei I a categoriilor pian copii avansati si canto copii - Concursul National Musica Mundi 2014!

 

17 noiembrie 2014

 

Click pentru a afla Premiile categoriilor pian copii incepatori si canto adulti si rezultatele etapei I a categoriilor pian copii avansati si canto copii - Concursul National Musica Mundi 2014!

 

S-a afisat Programul Concursului National "Musica Mundi", editia a II-a, 15-23 noiembrie 2014!

 

13 noiembrie 2014

 

Click pentru a afla Programul Concursului National "Musica Mundi", editia a II-a, 15-23 noiembrie 2014

 

Au inceput inscrierile la Concursul National Boem Club "Musica Mundi", 15-23 Noiembrie 2014, editia a II-a!

 

Au inceput inscrierile la editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi", care va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, in Sala de Auditii a sediului Boem Club Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

 

Detalii despre Inscrieri la Concursul National Boem Club "Musica Mundi editia a II-a, 15-23 noiembrie 2014!

 

S-a afisat Regulamentul Concursului National "Musica Mundi", editia a II-a!

 

Editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi" va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, la sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

 

Citeste Regulamentul Concursului National Musica Mundi, editia a II-a si inscrie-te ACUM!

 

Scoala de Vara Boem Club 2014 a reunit la lectiile de muzica peste 300 de cursanti!

 

Desfasurata in perioada 22 Iunie – 15 Septembrie 2014, Scoala de Vara Boem Club a reunit in acest an la lectiile sale de muzica pentru orice varsta si orice nivel peste 300 de cursanti. Toti elevii care au participat la Scoala de Vara Boem Club au avut posibilitatea in cadrul auditiilor trimestriale din perioada 15-21 septembrie sa arate prietenilor, cunostintelor sau parintilor, dupa caz, ce cunostinte muzicale au acumulat pe perioada verii la lectiile de muzica Boem Club.

 

Detalii despre Scoala de Vara Boem Club 2014 si Auditiile Boem Club!

 

Boem Club sustine si recomanda: FILARMONICA  BERLIN  LIVE - Concertul de toamna - Transmisie IN DIRECT prin satelit  (26 septembrie// ora 20:30// 150 min); ORGANIZATORI: The Light Cinema si Cinema Stage

 

Mai multe detalii despre Filarmonica Berlin Live - Concertul de Toamna- Transmisie in direct prin satelit!

 

In perioada 15-23 noiembrie 2014 se va desfasura a II-a editie a Concursului National Boem Club "Musica Mundi"!

Editia a II-a a Concursului National "Musica Mundi" va avea loc anul acesta in perioada 15-23 noiembrie, la sediul Scolii de Muzica Boem Club din Dorobanti (Bucuresti, Intrarea Bitolia nr. 65, sector 1, Piata Dorobanti).

Mai multe informatii despre Editia a II-a a Concursului National Musica Mundi!

 

Incepand cu 1 octombrie, Boem Club Alba Iulia isi extinde grila educationala prin introducerea lectiilor de percutie!


De la 1 octombrie 2014, doritorii de ritm si energie pozitiva pot efectua lectii de percutie si  la sediul Boem Club Alba Iulia din Strada Chiparosului nr. 36. Dupa mutarea sediului din Str. Negoiu nr. 11 in Str. Chiparosului nr. 36, Boem Club Alba Iulia isi extinde la inceput de an scolar si universitar si grila educationala prin introducerea lectiilor de percutie.

Detalii despre Lectii de percutie - Boem Club Alba Iulia!

George Enescu - de la micul compozitor la marele artist


Ai un copil pasionat de muzica? Profita de bucuria lui de a asculta muzica pentru a-l familiariza cu unul dintre cei mai cunoscuti compozitori romani: George Enescu.

Ce ii poti spune copilului despre George Enescu

Incep inscrierile la cursurile Scolii de Muzica Boem Club pentru anul scolar 2014 – 2015


In perioada 20 August – 10 Septembrie 2014, la Scoala de Muzica Boem Club vor avea loc inscrierile pentru anul scolar 2014 – 2015.

Cursurile de muzica Boem Club pentru anul scolar 2014 – 2015 incep la data de 15 septembrie, iar inscrierile se pot face telefonic sau la oricare din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club, prin achitarea primului abonament de lectii de muzica.

Detalii despre Inscrierile pentru anul scolar 2014-2015 la Scoala de Muzica Boem Club!

Drumetii si voie buna pentru premiantii Scolii de Muzica Boem Club in tabara Progressive Sports!


Primii 4 premianti ai Scolii de Muzica Boem Club cu cele mai multe si importante premii castigate la concursurile si festivalurile de muzica nationale din prima jumatate a anului 2014 au primit drept recompensa in cadrul Galei Excelentei in Muzica la Boem Club o tabara Aventura Outdoor & Dezvoltare Personala la Busteni – Poiana Tapului, oferita de Progressive Sports.

Mai multe detalii despre Premiantii Scolii de Muzica Boem Club in Tabara Progressive Sports!

Scoala de Muzica Boem Club isi extinde sediul din zona Piata Alba Iulia!

Incepand cu data de 1 august 2014, Boem Club Alba Iulia se muta pe Str. Chiparosului nr. 36,  in aceeasi zona ca si pana acum, dar intr-un sediu mult mai incapator decat cel din Str. Negoiu nr. 11.

Detalii despre noul sediu Boem Club Alba Iulia din Str. Chiparosului nr. 36!

Sediul Boem Club Alba Iulia se extinde si se muta din Str. Negoiu  in Str. Chiparosului!

Din 1 August 2014, sediul Boem Club Alba Iulia se va muta din Str. Negoiu nr. 11, sector 3, Bucuresti in Str. Chiparosului nr. 36, sector 3, Bucuresti.

Distanta dintre cele doua sedii este de cateva stradute.

Click la link-ul urmator pentru a vizualiza harta noului sediu Boem Club Alba Iulia!

Scoala de Muzica Boem Club a castigat peste 50 de premii la concursurile de specialitate in prima jumatate a lui 2014!

Marti, 22 iulie 2014

In prima jumatate a anului 2014,  40 de elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut peste 50 de premii la peste 10 concursuri renumite de muzica nationale si locale, de pian, chitara si canto.

Detalii despre Premiile Scolii de Muzica Boem Club in prima jumatate a anului 2014!

Scoala de Muzica Boem Club, in continua ascensiune in prima jumatate a anului 2014!

Joi, 11 iulie 2014

In primele 6 luni ale anului 2014, Scoala de Muzica Boem, cea mai mare scoala de muzica privata din Romania, care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, si-a continuat ascensiunea si dezvoltarea atat din punct de vedere al largirii programelor educationale oferite, cat si in ceea ce priveste marirea colectivului de profesori. Calitatea cursurilor, buna pregatire a profesorilor si metodele lor pedagogice, organizarea eficienta, calitatea instrumentelor si a aparaturii, mediul relaxant si placut au determinat tot mai multi bucuresteni de toate varstele sa aleaga Scoala de Muzica Boem Club drept locul ideal pentru inceperea lectiilor lor de muzica.

Detalii despre Ascensiunea Scolii de Muzica Boem Club in prima jumatate a anului 2014!

S-a desemnat castigatoarea Tombolei din cadrul Concertelor Boem Club "Muzicieni in Devenire"!

Raluca Prisacariu a castigat prin tragere la sorti un abonament cu 4 lectii de muzica la alegere (dintre pian, chitara, vioara, canto, percutie, saxofon, violoncel, clarinet, flaut), la oricare dintre cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club: Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti. Felicitari!

 

Inaugurarea Expozitiei „George Enescu, promotor al copiilor-minune” la Scoala de Muzica Boem Club!

Vineri, 27 iunie 2014

Vineri, 27 iunie, la sediul Dorobanti al Scolii de Muzica Boem Club a fost adusa pentru toata perioada Scolii de Vara Boem Club (23 iunie – 15 septembrie) Expozitia "George Enescu, promotor al copiilor-minune" in parteneriat cu Muzeul National "George Enescu".

Citeste mai multe detalii despre Expozitia George Enescu, promotor al copiilor-minune la Scoala de Muzica Boem Club!

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club 2014, sarbatorita prin 2 concerte si peste 500 de invitati!

Marti, 24 iunie 2014

Deschiderea Scolii de Vara Boem Club a fost sarbatorita sambata, 21 iunie 2014, la Teatrul Act din Bucuresti prin intermediul a 2 concerte in cadrul carora au cantat la pian, chitara, vioara, saxofon, clarinet sau cu vocea, peste 130 de interpreti cu varste cuprinse intre 3 si 50 de ani si au participat peste 500 de invitati.

Cele doua concerte – Gala Excelentei in muzica si „Muzicieni in devenire” – au marcat incheierea anului scolar si inceperea cursurilor de muzica ale Scolii de Vara Boem Club.

Citeste mai multe detalii despre Gala Excelentei in Muzica la Boem Club si Concertele Muzicieni in devenire, 21 iunie 2014, Teatrul Act!

Scoala de Muzica Boem Club in parteneriat cu Muzeul National "George Enescu" promoveaza in cadrul "Galei Excelentei in Muzica la Boem Club" si al Concertelor "Muzicieni in Devenire" Expozitia "George Enescu - promotor al copiilor-minune"!

Vineri, 20 iunie 2014

Sambata, 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club promoveaza in parteneriat cu Muzeul National "George Enescu" in cadrul "Galei Excelentei in Muzica la Boem Club" si al Concertelor "Muzicieni in Devenire" Expozitia "George Enescu - promotor al copiilor-minune". Atat Concertele "Muzicieni in Devenire", cat si "Gala Excelentei in Muzica la Boem Club" se vor desfasura la Teatrul Act, Bucuresti (Calea Victoriei nr. 126), in intervalul orar 9:00 - 18:00. Ulterior, expozitia va putea fi admirata pe parcursul Scolii de Vara la sediul Boem Club Dorobanti (Intrarea Bitolia nr. 65).

Citeste mai multe detalii despre Parteneriatul Scolii de Muzica Boem Club cu Muzeul National George Enescu!

Noi premii pentru 2 cursanti Boem Club la Festivalul Best Romanian Singers!

Miercuri, 18 iunie 2014

Sambata, 14 iunie 2014, cursantii Scolii de Muzica Boem Club (clasa canto), Dan Dumitru Popescu si Ilinca Popescu, au obtinut alte 2 premii la prima editie a Festivalului-Concurs National de Muzica Pop pentru Copii si Adolescenti "Best Romanian Singers". Dan Dumitru Popescu a castigat trofeul grupei categoriei de varsta 10-11 ani, iar sora lui, Ilinca Popescu, premiul I la categoria 4-7 ani.

Citeste mai multe despre Premii Cursanti Canto Boem Club Festivalul Best Romanian Singers!

Premiul III pentru o cursanta Boem Club la Festivalul National de Muzica "Ciuleandra"!

Miercuri, 18 iunie 2014

Cursanta Scolii de Muzica Boem Club, Aysenur Ozmen, a obtinut duminica, 15 iunie 2014, premiul III la Festivalul National de Muzica si Dansuri Populare si Etno "Ciuleandra". Aysenur Ozmen urmeaza cursurile de canto - muzica populara - ale Scolii de Muzica Boem Club de aproximativ 1 an (la clasa Profesor Camelia Jamalt), perioada in care a obtinut deja numeroase premii si distinctii.

 

Mentiune pentru un elev Boem Club la Concursul de Chitara Clasica "Talente in Afirmare"!

Marti, 10 iunie 2014

Sambata, 7 iunie 2014, elevul Scolii de Muzica Boem Club, Tudor Andrei Petre (Clasa Prof. Maria Alexandru), a obtinut mentiune la Categoria A (9-11 ani) in cadrul editiei a II-a a Concursului de Chitara Clasica "Talente in Afirmare".

Citeste mai multe detalii despre Premiile Boem Club la Concursul de Chitara Clasica Talente in Afirmare!

Premii pentru elevii Boem Club si la Concursul "Friends of the Piano"!

Cei 6 elevi care au reprezentat Scoala de Muzica Boem Club la Concursul "Friends of the Piano", editia a IV-a, de ieri, 4 iunie 2014, au obtinut premii speciale si mentiune pentru prestatia lor deosebita la pian. Cursantii care au obtinut premii speciale sunt Razvan Dumitrache, Eduard Candoi,  Iarina Chiru, Maia Butiseaca, Alexandru Olteanu (Clasa Prof. Janina Badici), iar cel care a castigat mentiune este Antonio Nitu (Clasa Prof. Alexandrina Vizitiu).  Toti cei 6 cursanti Boem Club sunt deja premianti la mai multe concursuri de pian de anul acesta si de anul trecut. Citeste mai multe detalii despre Premiile Boem Club la Concursul Friends of the Piano!

Gala Excelentei in Muzica la Boem Club!

Sambata, 21 iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza in cadrul celui de-al 8-lea spectacol marca Boem Club „Muzicieni in devenire”, Gala Excelentei in Muzica. Mai multe informatii despre Gala Excelentei in Muzica Boem Club!

Succes rasunator al cursantilor Boem Club la Festivalul Prietenii Muzicii/Pro Piano!

Toti cei 10 cursanti care au reprezentat duminica, 1 iunie, Scoala de Muzica Boem Club la Festivalul "Prietenii Muzicii/Pro Piano" (editia a XII-a, Bucuresti) au obtinut diplome de excelenta (echivalentul premiului I) si premii pentru muzicalitate. Cei 10 premianti Boem Club (in ordine alfabetica) sunt: Butiseaca Maia, Candoi Eduard, Chiru Iarina, Constantin Celestina, Dragne Vlad, Iorgu Andrei, Lupu Nicholas, Stirbu Alicia, Totoescu Ilinca, Vlad Alexandru. Toate detaliile despre Premiile Boem Club la Festivalul Prietenii Muzicii/Pro Piano!

"Saptamana copiilor" la Scoala de Muzica Boem Club!

In perioada 1-7 Iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club organizeaza "Saptamana copiilor", un program dedicat copiilor, prin intermediul caruia parintii sunt invitati sa asiste la 1-2 lectii de instrument/canto ale copiilor lor. Detalii despre Saptamana Copiilor la Scoala de Muzica Boem Club!

2 cursanti Boem Club - premiati la Concursul National de Interpretare pentru Pian "Sonoris"!

Sambata, 24 mai, 2 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, Maia Butiseaca si Andrei Iorgu (Clasa Profesor Janina Badici), au obtinut premiul I la Concursul National de Interpretare pentru Pian "Sonoris". Mai multe informatii despre Premiantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National Sonoris!

O cursanta Boem Club a luat premiul III la Concursul Tinerelor Talente Allegria!

 

Vineri, 16 mai 2014, cursanta Scolii de Muzica Boem Club, Aysenur Ozmen, a obtinut premiul al III-lea in cadrul rundei a 7-a a Concursului Tinerelor Talente Allegria, editia a III-a, care a avut loc in Mall Plaza Romania! Detalii aici despre Concurs Allegria - Premiu Canto - Scoala de Muzica Boem Club!

Scoala de Vara pentru micii muzicieni la Boem Club!

Scoala de Muzica Boem Club a pregatit pentru micii artisti programul ideal pentru petrecerea timpului liber din vacanta de vara in cel mai distractiv si relaxant mod cu putinta, programul Scolii de Vara Boem Club.  Informatii despre Scoala de Vara Boem Club 2014!

Toti cei 12 cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club participanti la Concursul Talente Implinite au fost premiati!

Sambata, 17 mai 2014, toti cei 12 participanti ai Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National de Interpretare pentru Pian Talente Implinite au fost premiati!

Alicia Florentina Stirbu (profesor Janina Badici) a luat premiul I, Andrei Iorgu (profesor Janina Badici) – premiul I, Iarina Maria Chiru (profesor Janina Badici) – premiul I,  Maia Butiseaca (profesor Janina Badici) – premiul II,  Razvan Dumitrache (profesor Janina Badici) – premiul II, Ramona Ioana Alexandru (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul I, Ecaterina Matache (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul I, Silviu Chirila (profesor Suzana Dumitrescu) – premiul III, Matei Atimariti (profesor Georgiana Tanase) – premiul I, Dragos Balan (profesor Georgiana Tanase) – premiul II, Andrei State (profesor Georgiana Tanase) – premiul I, Vlad Alexandru (profesor Ana Vatafu) – premiul II.  Mai multe informatii despre Premiile obtinute de cursantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul Talente Implinite 2014!

 

Luna portilor deschise catre Muzica la Boem Club (20 Mai-20 Iunie)

In perioada 20 Mai-20 Iunie 2014, Scoala de Muzica Boem Club va derula programul "Luna portilor deschise catre Muzica".

Toti cursantii Boem Club pot sa isi invite prietenii la lectiile lor de muzica in aceasta luna. Detalii despre Luna portilor deschise la Scoala de Muzica Boem Club!

Noi premii pentru cursantii de la clasa de canto a Scolii de Muzica Boem Club!

Sambata, 10 mai 2014, 5 cursante ale Scolii de Muzica Boem Club (clasa de canto Profesor Matei Nicolescu) au obtinut premii deosebite la Festivalul National de Interpretare si Creatie "Trofee Muzicale". Carina Dolache a castigat premiul THE BEST PERFORMING (voice & show), categoria 4-6 ani,  Maria Petrache - THE BEST PERFORMING (voice & show) categoria 4-6 ani, Francesca Trofin - REGARD OF MUSIC, categoria 7-8 ani, Astrid Petrea - REGARD OF MUSIC, categoria 9-10 ani, Ilinca Gavril - REGARD OF MUSIC, categoria 11-12 ani. Mai multe detalii despre Premii Clasa Canto Festivalul Trofeee Muzicale 10 mai 2014!

Au inceput pregatirile pentru Concertele Muzicieni in devenire din 21 iunie!

Scoala de Muzica Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, organizeaza sambata, 21 iunie 2014, la Teatrul Act din Bucuresti, Concertele "Muzicieni in devenire".

Mai multe despre Concertul Boem Club "Muzicieni in devenire" Teatrul Act, 21 iunie 2014

Ce spun copiii despre Scoala Altfel la Boem Club!

Aproximativ 500 de elevi de la gradinite, scoli si licee din Bucuresti au trecut pragul celor 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club in cadrul Atelierele Muzicale din Saptamana Altfel! Iata ce spun copiii despre Scoala Altfel la Boem Club!

Lectii de Saxofon, Flaut, Block Flute, Clarinet si Oboi la Boem Club!

Dupa infiintarea catedrei de percutie in octombrie 2013, Boem Club si-a extins grila educationala prin infiintarea catedrei de suflatori: saxofon, flaut, block flute, oboi, clarinet. Mai multe detalii despre infiintarea catedrei de suflatori la Scoala de Muzica Boem Club

 

 

Noi premii pentru cursantii Scolii de Muzica Boem Club!

 

 

 

Pe 5 aprilie, 3 elevi ai Scolii de Muzica Boem Club au obtinut premii in cadrul Festivalului Concurs National de Muzica Pop pentru copii si adolescenti "Spring Star", editia a II-a.

Astrid Petrea  -  Premiul 1 la categoria 9 - 10 ani
Dan Popescu    -  Premiul 1 la categoria 10 - 11 ani
Ilinca Gavril  -  Premiul 3 la categoria 11 - 12 ani
Felicitari elevilor nostri talentati si profesorului lor de canto, Matei Nicolescu! Mai multe detalii despre premii Scoala de Muzica Boem Club!

 

Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectiile de saxofon, oboi si flaut!

 

 

 

 

Incepand cu luna aprilie, Scoala de Muzica Boem Club isi extinde grila educationala cu lectii la instrumente de suflat, precum saxofonul, oboiul si flautul! Dupa lectiile de pian, corzi (vioara, violoncel, chitara), canto, percutie, educatie muzicala, Boem Club infiinteaza catedra de instrumente de suflat! Detalii despre infiintarea catedrei de saxofon, oboi si flaut!

 

Pana pe 13 aprilie, 10% reducere la lectiile de muzica ale Scolii de Vara Boem Club 

 

Scoala de Muzica Boem Club ofera tuturor celor care se inscriu la cursurile Scolii de Vara pana pe data de 13 Aprilie, o reducere de 10% la pachetul Scolii de Vara (pachetul IV din oferta Boem Club); pachetul IV promotional consta in 9 lectii individuale de muzica, in loc de 8 lectii individuale, cum este pachetul standard.  Mai multe detalii despre Scoala de Vara Boem Club!

 

 

Activitate inedita a gradinitelor, scolilor si liceelor din Bucuresti in Saptamana Altfel!

 

 

Aproximativ 500 de elevi de la gradinite, scoli si licee din Bucuresti au trecut pragul celor 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club in cadrul Atelierele Muzicale din Saptamana Altfel!

Atelierele Muzicale initiate de Scoala de Muzica Boem Club au prilejuit vizitarea tuturor salilor din cele 3 sedii ale Scolii de Muzica Boem Club (Boem Club Alba Iulia, Boem Club Razoare, Boem Club Dorobanti) si mini-lectii teoretice si practice la pian, chitara, canto, vioara, saxofon, percutie.

 

Toti elevii Scolii de Muzica Boem Club participanti la Concursul Allegro Pro Ingenio au fost premiati! 

 

 
Sambata, 5 aprilie, toti participantii Scolii de Muzica Boem Club la Concursul de Interpretare Pianistica Allegro Pro Ingenio au fost premiati! Letitia Cheles (profesor Ramona Nicolae) a obtinut diploma de onoare, Andrei Iorgu (profesor Janina Badici)– diploma de merit, Vlad Vasilescu (profesor Ramona Nicolae) – diploma de merit, Vlad Oprican (profesor Suzana Dumitrescu) – diploma de merit in functie de clasa si anul de studiu.  Mai multe detalii despre premiile Scolii de Muzica Boem Club la Concursul de Interpretare Pianistica Allegro Pro Ingenio!

 

 

Cursantii Scolii de Muzica Boem Club premiati din nou la Concursul National „Brave Claviaturi”!

 

Sambata, 29 martie, a avut loc editia a VI-a a Concursului National „Brave Claviaturi” in cadrul careia cursantii Scolii de Muzica Boem Club au fost iarasi premiati. Iarina Chiru a obtinut premiul I la categoria sa de varsta, Alicia Florentina Stirbu – premiul II la categoria sa de varsta, Leia Gilceava – premiul III la categoria sa de varsta, Denisa Souraki - premiul III la categoria sa de varsta. Mai multe informatii despre premiile Scolii de Muzica Boem Club la Concursul National Brave Claviaturi.

 

 

Au inceput inscrierile la cursurile de muzica  ale Scolii de Vara Boem Club 2014!

Incepand cu data de 25 Martie 2014, Scoala de Muzica Boem Club a dat startul inscrierilor la cursurile de muzica din cadrul Scolii de Vara 2014, program prin intermediul caruia Boem Club doreste sa incurajeze copiii, tinerii, dar si adultii sa isi ocupe in mod placut, captivant, dar si educativ, timpul liber din perioada vacantei de vara. Mai multe detalii despre lectiile de muzica la Scoala de Vara Boem Club

Program Sarbatori de Paste 2014 la Boem Club

In perioada 19-21 Aprilie 2014 Scoala de Muzica Boem Club va fi inchisa.
Activitatea va reincepe marti, 22 Aprilie. Sarbatori Fericite!

Premiile cursantilor Scolii de Muzica Boem Club din anul 2013

31 copii premianti - 41 de premii

8 adulti premianti - 8 premii

 

 

Programul Boem Club de Sarbatori

Sediile Boem Club Alba Iulia si Razoare nu vor desfasura cursuri in perioada 23.12.2013-02.01.2013. Cursurile vor reincepe vineri, 3 ianuarie 2014. Sediul Boem Club Dorobanti nu va desfasura cursuri in perioada 23.12.2013- 05.01.2013. Cursurile vor reincepe luni, 6 ianuarie 2014. Sarbatori Fericite tuturor! Echipa Boem Club

Castigatorii tombolei Concursului Musica Mundi

Castigatorii tombolei organizate in cadrul Concursului Musica Mundi sunt: Daria Axente, Laura Toma, Elena Georgeta Gavriloiu, Elena Amalia Stanciu. Acestia vor intra in posesia cate unui voucher de 4 lectii de muzica pe care le vor putea efectua la Sediul Boem Club Dorobanti.

Peste 160 de concurenti la prima editie a Concursului "Musica Mundi"

 

 

Concursul "Musica Mundi" a reunit in cele 3 zile de concurs aproximativ 800 de spectatori, 160 de concurenti, peste 50 de castigatori si 23 de companii partenere, devenind astfel cel mai amplu concurs din Romania pentru muzicienii amatori de toate varstele. Retrospectiva concursului Musica Mundi

Programul Concursului Musica Mundi, 22-24 Noiembrie, 2013

 

 

 

 

 

 

Ordinea intrarii in concurs, regulile de participare la concurs si festivitatile de premiere. Citeste articolul complet aici: Programul Concursului Musica Mundi, 22-24 Noiembrie, 2013

 

 

 

Regulamentul Concursului Musica Mundi

 

 

Regulamentul concursurilor de chitara, pian, vioara, violoncel si canto din 20-27 noiembrie 2013. Regulamentul Concursului Musica Mundi

 

 

Au inceput inscrierile pentru Concursul "Musica Mundi", organizat de Scoala de Muzica Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club organizeaza in perioada 20-27 Noiembrie 2013 Concursul „Musica Mundi”, eveniment ce se adreseaza tuturor copiilor si tinerilor pasionati de muzica si talentati, care studiaza muzica in sistemul de invatamant particular. Citeste articolul complet aici: Concurs Musica Mundi, Scoala de Muzica Boem Club

 

 

Achizitie accesorii si instrumente muzicale de la sediile Boem Club

Reducere intre 5%-30% in functie de produs. Incepand din luna octombrie, Scoala de Muzica Boem Club, in parteneriat cu Music and More, asigura cursantilor proprii posibilitatea de a achizitiona instrumente muzicale, instalatii de sunet, microfoane si accesorii direct de la sediile Boem Club, cu discount intre 5%-30%, in functie de produsele achizitionate. Citeste articolul complet aici: Cumpara Instrumente Muzicale de la sedille Boem Club 

Boem Club lanseaza cursurile de percutie incepand cu 1 octombrie 2013

 

Incepand din luna octombrie, Scoala de muzica Boem Club va introduce in grila educationala lectiile de percutie Lectii de percutie la Boem Club

 

Scoala de Muzica Boem Club deschide in august 2013 un nou sediu in Dorobanti.

 

Toate persoanele cu varsta peste 4 ani sunt asteptate la sediul Boem Club din Dorobanti pentru a invata sa cante la tobe, si nu numai. Citeste articolul complet aici: Scoala de Muzica Boem Club le pregateste in luna august bucurestenilor o noua surpriza: deschiderea unui sediu in zona de nord a Capitalei (zona Dorobanti). Acesta va fi cel de-al treilea sediu Boem Club din Bucuresti. Cursurile se vor desfasura la fel ca si in celelalte doua sedii, intr-o vila eleganta si spatioasa, cu acelasi program 9-21, de luni pana duminica. De asemenea, vor fi posibile programarile in paralel pentru mai multi frati sau prieteni si consecutive, la mai multe instrumente. Citeste articolul complet aici: Boem Club Dorobanti

 

 

 

 

 

 

 

 

Mezzosoprana Antonela Barnat s-a alaturat echipei Scolii de Muzica Boem Club

 

Din luna august 2013, mezzosoprana Antonela Barnat s-a alaturat echipei Scolii de Muzica Boem Club. Cu o vasta experienta muzicala si artistica, cantand alaturi de artisti consacrati ai momentului, Antonela Barnat este fara indoiala o mezzosoprana de talie internationala. De-a lungul timpului a cantat atat parti vocal-simfonice pe scena Studioului de Concerte „Mihail Jora”, cat si la Ateneul Roman, sau in diferite roluri pe scena Operei Nationale. Citeste articolul complet aici: Lectii de canto cu Mezzosoprana Antonela Barnat

 

 

Castigatorii tomblei Boem Club

 

Castigatorii tombolei Boem Club din cadrul Concertului Scoala de Muzica sunt: 1.Mihai Manescu  2.Claudia Catana 3.Delia Radoi
Fiecare dintre cei 3 castigatori va primi un voucher de 300 de lei, 4 lectii de muzica in cadrul scolii noastre. Toti castigatorii vor fi contactati de catre Boem Club pentru inmanarea premiului.

 

 

Castigatorii tombolei Tudor.Personal Tailor

 

Castigatorii tombolei din cadrul concertului Scoala de Muzica, din data de 22 iunie 2013, organizata de Tudor.Personal Tailor, sunt:

1.Stefanescu Cristian
2.Natali Abboud
3.Marchidan Cristian
4.Ramadan Omar
5.Adria Brandenburg

Premiul oferit de Tudor.Personal Tailor este cate un voucher in valoare de 150 RON,  valabil in toate  showroom-urile deschise in Bucuresti, plus o invitatie la unul dintre evenimentele proprii marca Tudor.Personal Tailor.

Pentru detalii si inmanarea premiului, persoana de contact este: Richard Pache 0726 607 673. 

 

Concertul Boem Club „Scoala de Muzica” a reunit peste 100 de interpreti

 

Sambata, 22 iunie 2013, la Teatrul Act a avut loc cel de-al saselea concert marca Boem Club, intitulat Scoala de Muzica. Evenimentul a cuprins 5 mini-concerte si a reunit aproximativ 100 de cursanti Boem Club, copii, adolescenti si adulti, care au incantat auditoriul format din circa 400 de persoane cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel sau canto. Citeste articolul complet aici: Concertul Boem Club "Scoala de Muzica"

Descopera „Lumea Magica a Muzicii” la Scoala de Muzica Boem Club

Pe data de 15 Decembrie 2012, Scoala de Muzica Boem Club va organiza la sala ArCub concertul intitulat „Lumea Magica a Muzicii”, eveniment in cadrul caruia cursantii scolii vor face o demonstratie a talentului lor si vor arata tuturor celor prezenti ca muzica reprezinta o lume magica. Citeste articolul complet aici: Concert "Lumea Magica a Muzicii"

Scoala incepe mai devreme – inca de la 1 an, bebelusii invata din lectiile de muzica cu parintii: fac cu mana si zambesc mai mult!

Bebelusii ar trebui sa inceapa de timpuriu lectiile de muzica, deoarece chiar de la varsta de 1 an ei deprind abilitati in comunicare datorita lectiilor de muzica interactive desfasurate chiar inainte de a merge sau de a vorbi. Citeste articolul complet aici: Lectii de muzica pentru bebelusi 

Lectiile de muzica din copilarie imbunatatesc auzul la maturitate

Copiii care urmeaza lectii de muzica au, la maturitate, auzul mai bine conturat, chiar daca studiul instrumentului a fost stopat la un anumit punct. Citeste articolul complet aici: Lectii de muzica pentru copii

Scoala de Muzica Boem Club lanseaza lectiile de muzica de grup incepand cu noul an scolar

Incepand cu anul scolar 2012-2013, Scoala de Muzica Boem Club va introduce in oferta cursurilor de muzica de grup, lectiile de chitara, vioara, canto si pian. Citeste articolul complet aici: Lectii de muzica de grup la Boem Club 

10 Efecte benefice ale lectiilor de muzica pentru copii

De ce educația muzicalã este foarte indicatã pentru copii? Ai un pianist în devenire? Un baterist wannabe? Un viitor flautist? Cântatul la un instrument muzical este foarte benefic pentru copii. Citeste articolul complet aici:  Lectii de muzica pentru copii, efectele benefice

Parteneriat intre compania Kawai si Scoala de Muzica Boem Club

Reprezentantii Boem Club au avut o intalnire cu presedintele Kawai, domnul Hirotaka Kawai, in urma careia s-a incheiat un parteneriat prin care Boem Club va utiliza in sediile sale pentru lectiile de muzica instrumente Kawai, datorita calitatii sunetului acestora, fiabilitatii si atentiei acestei renumite marci pentru detalii.  citeste mai mult

Succesul Boem Club, lectiile de muzica de calitate

Primele 6 luni ale lui 2012 au fost incununate de realizari pline de succes pentru Scoala de Muzica Boem Club, atat din punct de vedere cantitativ, cat si calitativ.  Boem Club si-a extins numarul de cursanti in primele 6 luni ale lui 2012, avand la acest moment cca. 400 de cursanti activi care urmeaza cursurile de muzica si peste 1400 de cursanti care au trecut pragul celor doua sedii pe parcursul celor aproape 3 ani de zile de cand s-a deschis scoala de muzica. citeste mai mult 

Boem Club lanseaza la Scoala de Vara 2012 Lectiile de Muzica de camera

citeste mai mult

Cursantii Scolii de Muzica Boem Club, premiati la Festivalul Pro Piano-Romania

Scoala de Muzica Boem Club a fost reprezentata cu succes de catre trei dintre cursantii sai in cadrul Festivalului “Prietenii Muzicii/ Pro Piano-Romania”, eveniment organizat in perioada 8-10 iunie in cadrul Liceului Dinu Lipatti. citeste mai mult

Succes al cursantilor Boem Club la Concursul Friends of the Piano

Scoala de Muzica Boem Club a fost reprezentata cu succes in cadrul concursului „Friens of the Piano”, de catre 4 copii talentati, care au si castigat de altfel premii importante in cadrul acestui eveniment. citeste mai mult

Scoala de Muzica Boem Club a celebrat primavara printr-o serie de patru concerte

Prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza persoanelor de toate varstele si toate nivelurile de educatie muzicala a sarbatorit venirea primaverii intr-un mod inedit, prin organizarea unei serii de 4 concerte de muzica, sustinute de cca.100 de cursanti din cadrul scolii. citeste mai mult

Scoala de Muzica Boem Club deschide un nou sediu in zona de Vest a Bucurestiului

Incepand cu data de 1 noiembrie 2011, Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza iubitorilor de muzica de toate varstele, deschide un nou sediu in zona Razoare. citeste mai mult

Burse de studiu pentru copiii talentati la Boem Club

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica de toate varstele, vine in sprijinul copiilor talentati la muzica, prin acordarea de burse de merit

Concert al Scolii de muzica Boem Club la Teatrul Act in 7 Aprilie 2012

Pe data de 7 aprilie, Teatrul Act din Bucuresti va fi gazda unui concert inedit, sustinut de cursantii Scolii de Muzica Boem Club. citeste mai mult ...

 

 

Scoala de Muzica Boem Club la Neatza cu Razvan si Dani din 6 martie

Filmarea realizata de catre Ruxandra Luca si echipa  Antenei 1 in cadrul Scolii de Muzica Boem Club va fi difuzata in cadrul emisiunii Neatza cu Razvan si Dani de marti, 6 martie. citeste mai mult ...  

Cadouri muzicale de Valentine’s Day la Boem Club

Boem Club, prima scoala de muzica din Bucuresti care se adreseaza amatorilor si iubitorilor de muzica, indiferent de varsta, vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Ziua Indragostitilor. citeste mai mult ...

Scoala de muzica Boem Club, un reper in viata muzicala din Bucuresti

Anul 2011 a fost unul cu foarte multe succese pentru Boem Club si noutati pentru cursanti. In 2011 au fost infiintate orele de educatie muzicala pentru prescolari, echipa educationala a fost marita la numarul de 12 profesori, iar numarul concertelor, auditiilor si al initiativelor educational-muzicale Boem Club a crescut. Tot in anul 2011, a fost deschis cel de-al doilea sediu Boem Club din Bucuresti, in zona Razoare, sector 5, iar echipa administrativa a fost marita la 6 persoane. citeste mai mult ...

Un voucher gratuit pentru cursantul Boem Club cu numarul 1.000!

Boem Club a ajuns la impresionantul numar de 1.000 de cursanti care i-au trecut pragul in cei 3 ani de cand si-a deschis portile. Fericitul cursant cu numarul 1.000 va primi cadou din partea Boem Club un voucher cu 4 lectii de muzica, la un instrument la alegere, la unul dintre cele doua sedii Boem Club. citeste mai mult ...

Imagini din cadrul Spectacolului "Poveste de Iarna"

Pe data de 10 decembrie 2011, o parte dintre cursantii Boem Club au sustinut la Teatrul Act o serie de 3 concerte reunite sub titlul "Poveste de Iarna".

 

 

 

 

Cei peste 60 de interpreti, copii si adulti, cursanti ai Boem Club,  au incantat auditoriul prin  acorduri de pian, chitara, piese la vioara, precum si prin interpretarea vocala a unor piese indragite de toata lumea. citeste mai mult ...

Boem Club a sarbatorit prin muzica implinirea a doi ani de activitate

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adrseaza tuturor amatorilor de muzica, indiferent de varsta sau nivel de pregatire muzicala,  a sarbatorit implinirea a doi ani de activitate, printr-o serie de concerte sustinute de catre cursantii scolii. citeste mai mult ...

Mos Nicolae aduce reduceri la lectiile de muzica ale Boem Club

Boem Club vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa ofere un cadou special de Mos Nicolae, prin acordarea unui discount de 10% la achizitionarea unui pachet de lectii de muzica, tuturor celor care se inscriu pe data de 6 decembrie 2011. citeste mai mult ...

Burse de studiu pentru copiii talentati la Boem Club

Boem Club, prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor si amatorilor de muzica de toate varstele, vine in sprijinul copiilor talentati la muzica, prin acordarea de burse de merit. citeste mai mult ...

Anul scolar 2011-2012 incepe la Scoala de Muzica “Boem Club” in 12 septembrie

Incepand de luni, 12 septembrie, Scoala de Muzica "Boem Club", prima scoala particulara de muzica din Bucuresti care se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica, indiferent de varsta sau de nivelul de pregatire muzicala, isi deschide portile pentru inceperea unui nou an scolar. Inscrierile la lectiile de muzica se pot face oricand pe parcursul acestui an scolar, deoarece toate cursurile de muzica sunt individuale. citeste mai mult ...

Concert Boem Club in cadrul Festivalului "Zilele Brancovenilor"

Pe data de 15 august, o parte dintre cursantii Scolii de Muzica „Boem Club” au urcat pe scena Festivalului “Zilele Brancovenilor” pentru a sustine un concert inedit de muzica clasica si usoara. Evenimentul a fost  organizat intr-un cadru deosebit, la Palatul Mogosoaia de catre Centrul Cultural “Palatele Brancovenesti” si s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, timp in care toti cei care au trecut pragul palatului, au putut lua parte la recitaluri de muzica clasica, opera, bluess, jazz si spectacole de teatru. citeste mai mult ...

Festivalul George Enescu 2011

Cea de-a XX-a editie a festivalului George Enescu introduce o categorie noua de evenimente: seria World Music. Preluand de la accente etnice la introspectii soul (Dhafer Youssef), de la ritmuri sacadate de rock, jazz sau folk (Chava Alberstein), la indelungi cautari ale sinelui, de la pasi pasionali de tango (Gustavo Beytelmann sau Yasmin Levy) la calatorii pe malurile Adriaticii (Mario Brunello – Odusia), fiecare moment al existentei este impartasit si celorlalti, de oriunde ar proveni, prin sunet. citeste mai mult ...

Boem Club si-a dublat numarul de cursanti in primul semestru al lui 2011

In primul semestru al lui 2011 Boem Club si-a dublat cifra de cursanti, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. Cu o crestere spectaculoasa, Boem Club a reusit ca in primul semestru al lui 2011 sa ajunga si sa depaseasca numarul de cursanti care i-au trecut pragul pe tot parcursul lui 2010. citeste mai mult ...

Boem Club castiga inca 3 premii la Festivalul "Prietenii muzicii"

Sambata 4 Iunie, s-a desfasurat cea de-a noua editie a Festivalului "Prietenii muzicii", eveniment organizat de catre Fundatia Culturala "Pro Piano". citeste mai mult ...

Marele Premiu pentru cursantii Boem Club la Concursul National de Pian „Friends of the Piano”

Ana Maria Radu si Stefan Condeescu, cursanti ai Boem Club, au fost declarati castigatori in cadrul Concursului National de Pian „Friends of the Piano”, desfasurat miercuri, 18 Mai 2011, la Teatrul Act. citeste mai mult ...

Discounturi la lectiile de muzica Boem Club de ziua copilului

Vino sa sarbatorim impreuna copilaria! Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Boem Club ofera discounturi  tuturor celor care opteaza pentru inceperea unui pachet de lectii de muzica. citeste mai mult

Incep inscrierile pentru lectiile de muzica la Scoala de Vara Boem Club

In perioada 15 iunie - 10 septembrie 2011, Boem Club va desfasura cursurile de muzica ale scolii de vara. Pe langa lectiile de muzica clasice, in aceasta perioada, cursantii vor putea opta pentru inceperea si finalizarea unuia dintre modulele incepatori, intermediari sau avansati. Inscrierile pentru aceste module se pot face in perioada 12 aprilie – 15 iunie. Cursurile de muzica se vor finaliza cu o auditie interna, pe data de 10 septembrie 2011, in urma careia, cei care vor fi absolvit unul dintre module, vor primi diploma Boem Club de absolvire a modulului respectiv.

 

 

 

 

citeste mai mult...

Boem Club va invita la spectacolul-concert "Lectia de muzica"

Spectacolul-concert “Lectia de muzica” va avea loc sambata, 12 februarie 2011, începând cu ora 16.30, la sala de concerte a Centrului National de Arta „Tinerimea Românã”. In aceasta zi nu se vor tine cursuri la sediul Boem Club. Toti cursantii si prietenii Boem Club sunt invitati la concert.

Dati click pe urmatorul link pentru a vizualiza invitatia:

http://www.boemclub.ro/invitatie-spectacol.html

Puteti sa va invitati prietenii la spectacol, trimitandu-le link-ul de mai sus.

  

 

In perioada 25 decembrie – 2 ianuarie Boem Club este in vacanta

In perioada 25 decembrie – 2 ianuarie Boem Club este in vacanta. Activitatea la sediul Boem Club va reincepe luni, 3 ianuarie, 2010. Echipa Boem Club ureaza tuturor Sarbatori Fericite si va asteapta cu drag la reinceperea activitatii.

Din septembrie Boem Club ofera cursuri de educatie muzicala pentru prescolari

Incepand cu 15 septembrie, Boem Club  isi  extinde oferta educationala prin cursuri de educatie muzicala pentru prescolari. Cursurile se vor adresa copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 5 ani si vor avea in vedere dezvoltarea muzicala a copiilor prin joc, comunicare si activitati de grup. Inscrierile la aceste cursuri se pot face in fiecare luna pentru luna urmatoare si vor incepe in functie de alcatuirea grupelor.

 

 

 

 

 

 

Fiecare grupa va fi formata din maxim 8 copii, astfel incat acestia sa poata invata impreuna sunete, jocuri muzicale si cantece pe care sa si le aminteasca si sa ii ajute in dezvoltarea muzicala ulterioara. Lectiile de educatie muzicala se vor desfasura in limba romana si in limba engleza, in grupe separate....citeste mai mult

Alina Prisacaru, castigatoarea tombolei Boem Club la Gradina cu Artisti

Castigatoarea tombolei Boem Club, desfasurata in cadrul evenimentului Gradina cu Artisti, ce a avut loc pe 28-29 august la Muzeul Municipiului Bucuresti, este Alina Prisacaru. Premiul consta in 4 lectii de canto/chitara sau pian in cadrul Boem Club. O invitam sa ne contacteze la nr. mobil : 0735 641 594 pentru intrarea in posesia premiului si stabilirea detaliilor.

 

Ana Maria Teodora Radu, castigatoarea bursei "Mici interpreti" la pian

Castigatoarea bursei "Mici interpreti" la pian este Ana Maria Teodora RADU,in varsta de 9 ani, din Cartojani, jud. Giurgiu.

 

 

 

Bursa a fost acordata de catre Boem Club in urma preselectiei ce a avut loc la sfarsitul lunii iulie si consta in 3 lectii de muzica gratuite pe saptamana pentru perioada anului scolar 2010-2011. Ana Maria va avea posibilitatea de a participa in aceasta perioada la concertele, preselectiile si concursurile Boem Club. "Consideram ca am luat o decizie inteleapta alegand-o pe Ana Maria, deoarece este talentata, are potential muzical, este o fetita hotarata care si-a dorit foarte mult sa ia lectii de muzica si merita sa investim in ea. Ii uram succes, putere de munca si o asteptam cu drag sa inceapa lectiile la 15 septembrie." Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

DVD inregistrare spectacol “Muzica fara prejudecati”

Cursantii Boem Club care au interpretat o piesa in spectacolul “Muzica fara prejudecati”, care a avut loc la sfarsitul lunii mai, sunt asteptati sa isi ridice dvd-urile cu inregistrarea video si cu pozele din spectacol, de la sediul Boem Club.

 

 

 

 

 

Acestea se pot ridica gratuit, de catre toti interpretii in spectacol,  incepand cu sambata, 24 iulie, de la sediul nostru din str. Negoiu nr. 11, numai in urma unei programari prealabile la Ana Iacob, Office Manager, Boem Club, mobil : 0735 641 594

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursuri de chitara | Cursuri de canto | Cursuri de pian | Cursuri de vioara | Cursuri de violoncel
© Boem Club 2009-2011; Design by Retina Web Agency
Powered by © 2009-2011 IT Bridge Consulting